nuffnang

Friday, August 5, 2011

Aku Semakin Busy

Assalamualaikum..

Salam Ramadhan semua, semoga sihat hendakNya amiin.

seems so busy lately, maklumlah skrg da ada komitmen. tak boleh enjoy lebih-lebih macam dulu. xleh nak on facebook sepanjang hari, lepak2 dengan member siang malam, tak boleh nak tidoq lama2, xboleh merempit lama2, pendek kata semuanya sudah tak seperti dulu lagi. apa boleh buat, hidup tetap hidup.

dikesempatan yang tak berapa nak sempat sangat ni, baru la ada ruang sikit untuk aku update blog ni. tulis tetap tulis, hidup tetap hidup. enjoy tetap enjoy. as the life goes on, we need to go on and bear with everything that come by. that's life yeah. walaupun tulis merapu, tapi desire tuk menulis masih ada. hehe

kepada sesiapa yang merindui diri ini, kenanglah daku dalam doamu. bulan2 mulia macam ni kalau doa kebahagian kawan2 insyaAllah Allah mudah perkenankan. peace

Yang mendoakan kebahagian kawan2,

Hadi PELERA


3 comments:

fRaMe+LenSeS said...

nak wat camna. tu kerja seharian. jangan ianya melekakan sampai ingatan kat ALLAH pun kurang udah la. jaga diri ya sahabat. ;)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

yesszaaa...

selamat bekerja..

lagi 2 tahun kan??

kah3...

hadiee said...

thx nadh, insyaAllah moga2 tidak begitu. amiin. :)

@cik gk : aiii,, lebih2 nampak. haha