nuffnang

Sunday, August 21, 2011

Apa Kes? Xda Kes

Salam Ramadhan sekali lagi,

moga2 bulan ni banyak lah amalan-amalan kita yang diterima Allah, dan insyaAllah banyak dosa-dosa diampunkanNya. amiiinnn.

sedikit update ttg life semasa,

banyak masa dihabiskan di tempat kerja, cuti sabtu ahad memang aku guna untuk rehat dan aktiviti keluarga. kadang2 balik lewat pagi juga sebab melepak dengan kawan2. nasib baik dah lama mengamalkan bangun pagi, so aku xda masalah untuk bangun pagi. tambahan kena bangun pagi juga untuk sahur.

buat masa yang sementara ni, aku ingin menumpukan tentang hal ehwal pekerjaan dulu. banyak lagi nak kena blajar, malu la kat operator benda-benda small matter pon tak tau. haha.

kereta? masih dalam wished list. mungkin da xlama dah kot.

sbk? oh... geram tgk kawan2 mana yang dah angkat satu. deng! sabar ja la. hurm.. lambat lg kot.

pasangan hidup? aiseyhman.. hahaha itu pon mau tau ka?

ok setakat itu saja buat kali ni. hihi

dah taktau nak tulis apa. aiyaa!

P/s: selamat menjalani ibadah puasa, sama2 kita memperbaiki iman dan mensucikan hati dibulan mulia ini. raya mai la rumah. :P

3 comments:

Muslimah Optimis said...

lama xupdate sibuk kerja rupanya.. pakcik boleh belanjalah pasni dah keja kan.. hehe

Leen said...

kenapa part pasangan hidup tu x leh tau? haha

hadiee said...

@muslimah optimis, erk. haha. tu lah skrg ni byk komitmen. :p

@leen : hohoho.