nuffnang

Friday, April 23, 2010

Cheetah, the symbolic of elegent

hensem x muka aku? aku edit pakai photoshop ni.. keh3~

ni la bini gua bro.. cun x? walaupon muka gua ganaz, tp dlm hati gua ada taman bro..

ni waktu gua buat hensem lari laju2 nak pikat bini gua..

anak gua yg sulung, comel x?

ni waktu gua lepak2 ngan kengkawan kt ujung kampung.. port plg best!

eh, sapa tangkap gambaq gua ni? xsempat posing camera.. demm~

mana la org lain ni.. kata nak g kelas sama2. xkan aku kna tinggal lg kot.

nak tangkap gambaq aku jaoh2.. meh la dekat2. hadoi.. ni zoom ja~

eh binatang apa hujung sana tu? nampak cam sedap ja.. yummy~

macho x gua bro? waktu ni gua tgh sprint test ngan gua punya membe.. dia kena tinggai dua tiang ngan gua bro.. padan muka. nama dia farouk!! bapak loser!!haha.


Salam
sejahtera Semua


td ada org tanya aku,
dalam banyak2 binatang kt bumi ni binatang pa yg paling aku suka. dan dengan selambanya aku jawab, Cheetah. tau kenapa? sebab aku bela sekor kt umah. wakaka~ (ops, aku baru menambahkan dosa kerana menipu)

The Cheetah is an atypical member of cat family, that is unique in its speed. it is the fastest land animal,reaching speed to 120 kmph or 75 mph for its top speed. it has the ability to accelerate from 0 to 103 kmph in just 3 seconds. faster than most sportcar.

wawwww~

Aku nak suggest kt Proton atau Produa lah suruh letah nama Cheetah kat next pengeluaran kereta nanti, cam semat ja kan? lg pon cheetah kan simbolik kepada elegent. ya x? whoot whoot~

layan~

5 comments:

inchemohdfarouk said...

ekeleehhh

ang la loser.

boooo

hadiee said...

booo..farouk! xsangka aku begitu hebat. bukan takat hetrik, next state of hetrik dah ni. (hetrik +1) wakaka~

p/s: abaikan jika anda tidak boleh terima kekalahan. haha (aku tgh riak nak mampus ni, masyaAllah2)

purplebizz said...

xmau nama cheetah. x cukup malaysia. harimau bintang? harimau malaya? uhuk2.

hadiee said...

@purplebizz: owh, cadangan ada sangat bagus. tp adalah dengan ini saya ingin memaklumkan bahawasanya saya mengamalkan konsep 1 dunia bukan satu malaysia. huhu..thx btw~

Mohd Hafifi said...

ban rempit2.....