nuffnang

Monday, July 5, 2010

jadi kaya

sebut tentang duit, mesti semua orang fikirkan tentang kekayaan. sapa xmau jadi kaya dalam zaman yang serba perlukan duit la ni. ramai orang berlumba-lumba mencari kekayaan. duit element penting untuk jadi kaya ya x?. semestinya duit lah yang menjadi ukuran kepada kekayaan seorang tu. lagi banyak duit dia, lagi kaya orang tu. betul ka statement ni? haha.. mungkin.

ada orang join skim cepat kaya untuk jadi kaya cepat. ada yg join direct selling. ada yg buat bisness sendiri. ada orang mencuri pon boleh jadi kaya. macam2.
aku ada dua soalan untuk pembaca,

soalannya ialah:

1) perlu ka jadi kaya?
2) apakah cara terbaik umtuk jadi kaya?

p/s: kalau ada orang kaya yg baca blog ni, jangan segan2 mintak no account bank aku tau! apa salahnya tolong orang baik macam aku, kan perbuatan mulia. he he he.

2 comments:

inchemohdfarouk said...

uih.jiwangnya.oren2 lagi tuu

purplebizz said...

kali ni, frekuensi otak dan hati hadi warni-warni. hahaha.