nuffnang

Sunday, May 2, 2010

minggu yg pantas

Salam
Salam Sejahtera
Semoga sihat sentiasa
amiin

sedikit update pagi, macam break fast juga.

Sekali lg berada dalam minggu yg pantas
perlu tangkas fizikal dan mental
perlu pandai menggelecek juga
menggelecek untuk hidup
didepan SV dan juga didalam report.
...
('v')/

oh.. ini harus dicatit juga
aku sudah mempunyai satu set penjagaan lengkap fizikal..
wakaka~
ya.. sudah pakai pencuci muka dan minyak rambut juga.
hahahaha.. untuk apa?
hoho.. mungkin ini revolusi baru untuk kelihatan lebih kemas, lebih yakin!
ya.. mesti.. pasti!

chiow~

3 comments:

purplebizz said...

gelecek, jangan x gelecek.

ye, perlu kelihatan kemas. haha. teringat kat adik lelaki aku. bila aku balik rumah, aku selalu belikan pencuci muka untuk dia.

hadiee said...

mari mengelecek bersama2. hoho.
tu lah, dah xlama nak keja, kena blajar jd smat. baru org suspek. haha

eh, amacam adik ko wazi yg xcident tu? xtrauma ka? :D

purplebizz said...

alhamdulillah, adik aku baik2 je. :)