nuffnang

Saturday, May 15, 2010

Tanya Soalan

Salam
Salam Sejahtera


Trend baru skrg org ramai pakai formspring untuk tanya-tanya. jadi, aku pon dengan ini nak la jugak ada bendalah formspring ni. saja suka-suka xda keja + boring + xtau nak buat apa +malas study.mokalau ada orang curious mau tanya aku apa-apa kan. kot2 si penanya selama ni malu nak tanya depan-depan, tanya blakang-blakang pon bulih. xda masalah bg aku.

tp perlu juga aku tegaskan disini bahawa:

1) pertamanya, aku anggap orang yg tanya sebagai anynomous adalah seorang loser. sbb? takut nak hidup dlm reality. so, xtanya lg bagus

2) aku juga akan anggap soalan yg ditanya adalah ikhlas dari hati tuan yg bertanya dan tidak ada unsur niat jahat atau pengaruh rakan sebaya.


3) setiap soalan adalah bertujuan untuk mengenali diri aku dengan lebih mendalam dan bukan bermaksud hendak 'memaku' aku.


4) soalan-soalan yg berunsur terlalu peribadi mungkin tidak akan dijawab oleh aku.

Sekian,

http://www.formspring.me/idahludba

2 comments:

inchemohdfarouk said...

hadi.

ang tak mau bgi aku tnya ka?

awat tak open question for all.

aktamau buat formspring

hadiee said...

haha. nak tanya, sila buat account