nuffnang

Monday, April 4, 2011

Mereka bloggers KBU

Assalamualaikum.
Seperti biasa, kalu tak jawab salam hukumnya berdosa! tau? jawab lekaih.

Alhamdulillah dengan limpah kurniaNya, saya baru saja balik dari berkarok. Syukur jugak kerana diberi anugerah suara yang sungguh merdu dan lunak. hahaha haktuih! dapat dosa kering aku malam ni!

Okeyh seperti yang telah dijanjikan pada pagi tadi, saya telahpun berjanji untuk memilih blog-blog pilihan terbaik dari Kami Blogger Utagha untuk diserapmasukkan ke dalam bloglist saya yang baru iaitu Mereka Bloggers KBU.

Untuk meringankan beban dibahu saya untuk memilih blog-blog itu, saya telah memberikan beberapa syarat kepada bloggers KBU yang berminat;

1. Bloggers perlu menhantar entri pilihan mereka yang dirasakan terbaik dari yang terbaik dari hasil penulisan mereka sendiri selama mereka bergelar blogger.

2. Bloggers perlu menghantar link ke status saya sebelum pukul 12 pm.

3. Keputusan diadili oleh saya sendiri dan tiada 'bias' yang akan berlaku.

4. Hanya 5 blog yang mempunyai entri terbaik daripada yang terbaik akan dipilih untuk mengindahkan 'bloglist' saya.

Sambutan agak memuaskan, terdapat beberapa blog yang telah memberanikan diri untuk mengepost entri yang dirasakan terbaik dari ladang mereka untuk tatapan dan bacaan saya.

Dibawah ini dilistkan blog-blog tersebut:


Setelah dikaji, diteliti, ditimbang-timbang, ditenung-tenung, dikhatam satu-persatu bait-bait tulisan dalam entri-entri mereka, saya berpendapat setiap blog mempunyai keunikan masing-masing. masing-masing hebat dalam menulis. kagum saya membaca entri-entri anda. tahniah saya ucapkan.

Tidak sempat untuk saya review satu persatu blog rakan-rakan sekalian untuk bacaan ramai (walaupon saya dah baca semua), tetapi secara kasarnya saya puji dan tabik spring dengan penulisan anda semua. Menarik sekali! Hebat! dan Mantap! tahniah saya ucapkan sekali lagi.

Walaubagaimanapun sukacita dimaklumkan bahawa tiada satupun blog yang berjaya menambat hati saya setakat ini. saya mintak maaf banyak-banyak. Jadi saya batalkan tawaran ini untuk kali ini. (o.O)/

boleh ka macam tu? melampau betui laaa kalu macam tu kan? hahahaha. :D

kejap kejap kejap, nanti dulu. relek dulu. cool-cool dulu. hehe saya main-main saja. yang sebenarnya saya ingin ucapkan tahniah kepada anda semua kerana telah dipilih untuk diserapmasukkan ke dalam bloglist saya.

bukan lima tapi semuaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

~ ya be da be duuu ~

~(^.^)~
Tahniah1000x!

::percik bunga api::

::boooommmm meletoppp::

Eerr.. last but not least, disebabkan saya bukanlah seorang yang kejam (peace), bukan juga kerana kuasa veto yang hendak digunakan oleh papa khai (woho!) seperti yang disebutkannya, saya dengan berbesar hati turut menambah mereka-mereka dibawah yang mana juga bloggers KBU ke dalam bloglist saya tersebut. Tahniah saya ucapkan juga kepada mereka:


P/s : Tengok, Real life pon boleh ada Hepi Ending apaaaa. hahaha~
P/s 1 : Nanti saya ada masa saya review blog anda satu persatu, insyaAllah.
P/s 2 : Kepada semua yang telah dipilih, saya harap anda akan selalu menjenguk entri saya. tq

Itu saja hari ini dari saya,

Sekian Dulu,

Wassalam

~hepi Ending lalala~
(^.^)~

14 comments:

fRaMe+LenSeS said...

terima kasih masukkan blog naif nadh dalam list kamu. terima kasih sgt..

hadiee said...

xda masalah nadh. janji itu janji. :D

nora amila ghazali said...

kenapa nora tak perasan pown benda nie.. huwaaaaa... terlepas.. sob3..

angah said...

hadi tq la sbb bg msuk blog list di snie..hahaha jasa mu akan ku kenang di blog ku pulak (bloglist)

Muslimah Optimis said...

terima kasih noh masukkan Laman MO dalam bloglist walaupun MO lambat mai..hihihi..sebab tak berapa dok on9 siang tadi..hihhi.. ermmmm.. kalo boleh tukaq la nama Ranggers Muslimah tu kepada Muslimah Optimis.. hihihi.. tu nama pena dalam blog.. lagipun Rangers Muslimah la bukan Ranggers Muslimah.. (1 G saja).. hihihi.. apa pun thax bro...

hadiee said...

@nora : kesian :)

@angah : sama-sama & tima kaasih juga. :)

@ MO : oh salah eh? sori3. :D

AnahSamsudin said...

billions of thanks bro hadiee..tak sangka blog picisan tu terpilih..hihi..arigato gozaimasu :)

hadiee said...

sama2 anah. picisan? jgn merendah diri, anda hebat dimata saya. :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wah terharu~~

tq =)

hadiee said...

you are welcome cik gksb. :)

Muslimah Optimis said...

thax sudah tukaq.. satgi orang xkenai sapa RM tu..hihihihi.. MO pun bukan ada orang kenai sangat.. hihihi.. tapi daripada RM lagi sapa xkenai..haha..

hadiee said...

okeh MO. jemput2 la baca entri saya nnti. tq

oshin said...

mana oshin? merajuk gak kangg . HAHHA . gurau je oke ;) oshin punya belog tak best punnn

hadiee said...

jangan meraju oshin. hehe. nantikan peluang kedua. :D